Historien om Fydico

Fydico startede i 2011 da en gruppe venner og studerende på Syddansk Universitet i Sønderborg gik sammen om at lave en løsning for at stoppe det stigende antal tyverier af påhængsmotorer. Ideen opstod gennem gruppens kendskab til problemstillingen i den lokale sejlklub. Klubben brugte dengang tid og resourcer på at sikre sig mod tyveri, ved blandt andet at slæbe deres både på land efter brug og spraymale motorerne før at gøre dem mindre attraktive for tyve. I 2012 vandt gruppen den lokale Sønderborg Iværksætter award for bedste idé og konceptet blev efterfølgende udviklet og testet gennem 2 sæsoner. Fydico bruges af klubber og private over hele Danmark.

Teamet

Kristian.jpg

Kristian Lolk Rautert

Kristian er hardware specialist og har mange års erfaring med embedded udvikling, fra bla. forsvars industrien. Kristian er den oprindelige initiativtager til Fydico og står sammen med Jakob for salg og produktudvikling.

kristian (a) fydico.dk

 
 
Bjarne.jpg

Bjarne Michelsen

Bjarne er software udvikler og har flere års erfaring med udvikling af embedded software. Derudover er han firmaets selvforsvar og kommer jævnligt hjem med trofæer fra Taekwondo turneringer i ind og udland.

bjarne (a) fydico.dk

 
 

Frederik Gottlieb

Frederik er interaktions designer og står for at sikre en optimal brugeroplevelse af Fydico produkterne. Frederik har mange års erfaring indenfor brugerdrevet design og produkt udvikling.

frederik (a) fydico.dk